RVD staat al jaren bekend voor het verdelen van de kwalitatieve Godin kachels & kookfornuizen binnen België en Luxemburg .

Het netwerk bestaat uit zorgvuldig geselekteerde dealers die tevens  ook klant zijn bij de zusterfirma JP VOS nv . JP VOS is marktleider op het gebied van de verdeling van originele wisselstukken , buizen en flexibels voor de kachelbranche.

De initiële opslagruimte werd al gauw te klein en dit resulteerde in de bouw van een nieuw magazijn op het industrieterrein van Mariembourg .

De opening daarvan vond plaats  in 2003.

Kort daarna ging alles in een stroomversnelling : WANDERS , een Nederlands fabrikant van kwalitatieve , eigentijdse kachels en haarden , en PALAZZETTI , één van de mondiale marktleiders binnen het Pellet segment , kwamen het RV DISTRIBUTION aanbod versterken .

Zo kon RVD tegemoet komen aan de sterke vraag naar Pellet kachels. Sterker nog : door de jarenlange ervaring op gebied van pelletkachels   helpt RVD aktief mee aan de ontwikkeling van nieuwe ,innoverende produkten.

RVD blijft exponentieel groeien en zodoende werd er in 2013 beslist om te investeren in de bouw van een derde magazijn + een professioneel laboratorium  dat gebruikt wordt om de ontwikkeling van o.a. hydro systemen verder te optimaliseren.

Tevens werd recentelijk ook de showroom volledig gerenoveerd.