Het bedrijf Palazzetti behoort vandaag de dag tot één van de absolute mondiale marktleiders  binnen het segment van de pellet en/of houtverwarming .

Palazzetti heeft een erg brede waaier  aan pelletkachels die altijd zullen beantwoorden aan de meest diverse eisen.

Het erg efficiënte « Air » gamma ::

Dankzij een ventilator wordt de warmte snel en efficiËnt verspreid binnen de te verwarmen ruimte. De ventilator kan uiteraard ook manueel gemanipuleerd worden.

Sommige Palazzetti pelletkachels zijn ook kanaliseerbaar  Dit heeft als gevolg dat u de warmte ook naar andere ruimtes kan overbrengen.

Het hyper performante « Hydro » gamma:

Deze palletkachels hebben hetzelfde effekt als een klassieke centrale verwarmingsinstallatie. U kan er met andere woorden uw complete woning mee verwarmen .

Qua efficiëntie zijn onze hydro kachels toonaangevend. Verder zijn de mogelijkheden inzake opstelling erg uitgebreid : zo kan er rekening gehouden worden met uw zonnepanelen, een reeds bestaande gas installatie, …

Uw Palazzetti dealer vertelt er u graag meer over.

Het fluisterstille Palazzetti  « Silent » gamma.

 Deze pellet kachels kunnen binnen elke woonruimte geïnstalleerd worden , dus ook in een slaapkamer.

De warmte verspreidt zich niet door middel van een ventilator , maar door natuurlijke convectie en stralingswarmte.

Dankzij een intense studie binnen het Palazzetti Pellet Technologies R&D departement  is men er in geslaagd om deze warmteverspreiding absoluut te optimaliseren . Dit zorgt er tevens  ook voor dat uw elektriciteitsverbruik sterk gereduceerd zal worden !