Betreffende

In mei 2002 werd RV Distribution opgericht door Ralph Vos . De initiële activiteit van RVD was de exclusieve verkoop van Godin producten  in België .

Gedurende vele jaren beperkte de activiteit van RVD zich tot het importeren van de kachels en kookfornuizen van Godin binnen België en Luxemburg . Het aantal klanten groeide vrij sterk aangezien  er altijd al de link was met onze andere firma , JP VOS ( marktleider op het gebied van onderdelen en buizen voor de kachelbranche )

Die sterke groei resulteerde in het bouwen van een eerste magazijn in 2003 in de industriezone van Mariembourg. De opening hiervan vond plaats in juni 2003 . Snel daarna begon RVD met het importeren van Wanders (Nederland) en Palazzetti ( Italië ) .

Sindsdien is er veel veranderd op het gebied van verwarming ,en zodoende werkt RVD pro actief mee aan het ontwikkelen van hydro kachels en CV systemen .

RV DISTRIBUTION investeerde in 2013 in een derde magazijnruimte én een high tech laboratorium .

Het is duidelijk : RV DISTRIBUTION is een belangrijke speler geworden binnen de verwamingsindustrie met een sterke focus naar de toekomst toe .