Home

Het bedrijf Palazzetti behoort vandaag de dag tot één van de absolute mondiale marktleiders binnen het segment van de pellet en/of houtverwarming .

Lees verder

Franco belge stelt een breed gamma aan kachels voor , verkrijgbaar in verschillende brandstoffen : hout ,mazout,gas en kolenkachels. Franco Belge is erin geslaagd om traditie te koppelen aan eigentijdse prestaties. Tevens zijn we aanwezig over de ganse wereld. Meer dan de helft van de productie is bestemd voor export. Les produits chauffage indivuel, céramique et poterie culinaire sont présents sur le marché mondial, la moitié de la production est exportée à travers le monde. Historique

Lees verder

Het was in 1841 dat de geniale uitvinder Jean Baptiste Andre Godin zijn eerste gietijzeren kachel bouwde. Zoveel jaren later is Godin één van de meest prominente spelers binnen het verwarmings segment.

Lees verder

Royal, c’est avant tout une histoire. L’histoire de la famille Ciprian qui en 1915, pendant le premier conflit mondial, se spécialise dans la production en série de cuisinière à bois.

Lees verder

Deze kachels werden in 2009 door de Heer Janco van Jong gelanceerd . Zowel in Nederland als in de rest van Europa heeft deze producent al de nodige faam verworven. Het model Jacobus is de grote broer van de JAnus-houtkachel Het gaat om een totaal nieuwe kachel die over de volgende eigenschappen beschikt : duurzaam, optimale verbranding, maximaal rendement, minimale CO uitstoot. Het model Jacobus is de grote broer van de JAnus-kachel aan hout. Het gaat om een nieuwe kachel, duurzamer, die van zeer overtuigende verbeteringen is voorzien: beter verbranding, groter rendement, vermindering van de lozing van CO en gemakkelijker gebruik.

Lees verder

RVD staat al jaren bekend voor het verdelen van de kwalitatieve Godin kachels & kookfornuizen binnen België en Luxemburg .

Lees verder